23 Тра, 09:59

426

Гороскоп на 23 травня для всіх знаків зодіаку

Публікуємо головні підказки від зірок на сьогодні — 23 травня.

Цей понеділок — мрійливо-ілюзорний день через Місяць у знаці Риб. Будьте обережні, ви можете перебувати в якійсь власній вигаданій реальності. Так само накриють почуття меланхолії та співчуття до всіх нужденних. Спробуйте спрямувати увесь цей притаманний Рибам потік емоцій у креатив та творчість.

Перенавантажуватися в понеділок не варто. Місяць йде на спад, тому ми матимемо менше сил і енергії. Нові починання йтимуть важко, значно краще взятися за короткі справи «зробив-отримав результат» або завершити будь-які проєкти, які ви розпочинали раніше.

Проте не можна сказати, що енергії зовсім не буде. Цього тижня дуже активний Марс — планета сили, завоювань та імпульсу до дії. 23–25 травня в нього працюватиме позитивний аспект із Меркурієм, який відповідає за комунікації. Така взаємодія планет дає збільшення розумової активності та неабияк пробуджує комерційні здібності. Однак не варто забувати, що Меркурій усе ще ретроградний, тому мова знову ж таки йтиме про втілення давніх ідей і домовленостей, про які вже йшлося раніше.