10 Тра, 15:30

544

Гороскоп на 10-20 травня

Розглянемо, що готують зірки для представників різних знаків зодіаку.

Овни (21 березня — 19 квітня)

Овнам належить закатати рукави. Це тиждень великих можливостей, і ваше завдання їх побачити і не прогаяти. Роботи буде дуже багато, і розраховувати на інших не доводиться, треба робити самостійно. Це на краще: зараз вам комфортніше працюється на самоті. Є ймовірність, що від якихось старих цілей ви відмовитеся на користь нових.

Тельці (20 квітня — 20 травня)

Єдиний, хто може зіпсувати цей період — ви самі. Не намагайтеся робити все за звичними шаблонами, якщо вас не влаштовує результат. Спробуйте інший підхід. А ось у коханні нововведень краще уникати, особливо це стосується нових знайомств. Найправильніше зараз — покращувати вже наявні відносини. У Тельців відпочинок часто пов’язаний із застіллями, але цього разу відмовтеся від рясних ливань.

Близнюки (21 травня — 21 червня)

Якщо у понеділок ви прийняли якесь серйозне рішення, не відкладайте його реалізацію в довгу скриньку — займіться ним одразу. І будьте готові до того, що ретроградний Меркурій почне гальмувати багато процесів. Від дорогих придбань поки що краще відмовитися: швидше за все, вони вас розчарують.

Раки (22 червня — 22 липня)

Ракам часом важко даються зміни, а цей тиждень постійно їх подаватиме. Постарайтеся взяти себе в руки і не дати підвищеної тривожності збити вас з пантелику. Спостерігайте, аналізуйте — цілком можливо, саме зараз ви зрозумієте, як розібратися з давньою проблемою. У вихідні відпочивайте, відновлюйте сили.

Леви (23 липня — 22 серпня)

Левам буде важливо зберігати рівновагу між раціональністю та мрійливістю. Мрійливість дасть вам цікаві ідеї, а раціональність знайде шляхи їхнього втілення. А от якщо одна з них переважить, це загрожує неприємностями. Також тиждень дуже підходить для планування.

Діви (23 серпня — 22 вересня)

Головна зброя Дів цього тижня — їхній розум. Вам можуть стати у нагоді будь-які думки, що приходять зараз, тому більше прислухайтеся до себе, не бійтеся нетривіальних рішень. Вас можуть наздогнати справи, які давно потрібно було зробити, але ви про них забули. Це ваш шанс нарешті розправитися з ними.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Перші дні тижня присвятіть зав’язуванню знайомств із корисними людьми. Це вам знадобиться вже незабаром. Насамперед, це корисно для роботи та кар’єри, особливо якщо ви збираєтеся змінити місце роботи. Але і в плані романтичних відносин це вірний крок — ви цілком можете зустріти «ту саму» людину.

Скорпіони (23 жовтня — 21 листопада)

Не час розслаблятися: на Скорпіонів чекає період, насичений різноманітними можливостями. Так що ваша ділова хватка зараз дуже доречна. У незрозумілих ситуаціях дослухайтеся інтуїції, вона не підведе. У вихідні проаналізуйте всі події тижня та зробіть висновки. І приділіть час близьким.

Стрільці (22 листопада — 21 грудня)

Для Стрільців будь-яке зволікання нестерпне, особливо зараз, на порозі досягнення важливої ​​мети. Кріпіться. Ретроградний Меркурій прискорення вам не додасть, зате палиць у колеса організує достатньо. Тому не скупіться і одразу щедро закладайте час на подолання перешкод.

Козероги (22 грудня — 19 січня)

Добре, що терпіння вам не позичати, а удача на вашому боці. Так що спокійно працюйте, не вплутуйтесь у колективні заходи, і буде вам успіх. У середині тижня ви потрапите в поле зору Купідона: великий шанс закохатися і поринути у яскравий роман. Вихідні повністю відведіть під відпочинок та розслаблення.

Водолії (20 січня — 18 лютого)

Зміни прийдуть і до Водоліїв, але Водолії їм здебільшого раді. Правда, доведеться підлаштовуватися під ситуацію, що змінюється, але ви ж завжди відрізнялися гнучкістю мислення, так що це не повинно вас налякати. У суботу та неділю не давайте волю негативним емоціям. Дипломатичність допоможе уникнути гострих ситуацій у особистому житті.

Риби (19 лютого — 20 березня)

З усіх знаків Зодіаку Риби найбільше схильні до всього містичного. Зараз це дуже доречно. Ваше «сьоме почуття» допоможе вам розуміти людей, орієнтуватися за обставин. Ви почуватиметеся, вибачте за каламбур, неначе риба у воді. З п’ятниці вам супроводжує фінансовий успіх — тримайте ніс за вітром.

Фото: pexels.com