13 Бер, 08:25

457

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 13 до 19 березня

Місяць зменшується. Тому нам варто було б пригальмувати, знизити оберти, видихнути і підбити підсумки, підрахувати ресурси. Однак цей тиждень може так закрутити, що більшість людей навряд чи відреагує на сигнали тіла. Все ж таки краще перейти в енергозберігаючий режим, знизити темп, не братися за нові проєкти, закінчувати і доводити до результату старі.

Головним ньюсмейкером тижня цього разу буде Нептун. У міфології це владика морів та океанів. Вода – стихія нестабільна, ірраціональна та неймовірно сильна, але сила її прихована (вода камінь точить).

Нептун символізує ідеалістичні теми абсолютного кохання, співчуття, емпатії, глибини, тонких невловимих відчуттів, духовності, видінь і снів. Але водночас це й алкогольні, наркотичні уподобання, ілюзії та обман.

Весь тиждень Нептун працюватиме з енергійними Сонцем (13-18 березня) та Марсом (до 18 березня), а також із Меркурієм (16-17 березня).

Є велика ймовірність ганятися за ілюзорними ідеалами, рятувати всіх, хто не просить, збиватися зі шляху, плутатися, помилятися, бути розсіяними, жертвувати собою, відчувати страхи або, навпаки, перебувати в рожевих окулярах і розчаровуватись.

Нептун пов’язаний з інфекціями, вірусами та хімічними речовинами. Є велика ймовірність отруєнь та заражень.

В інформаційному просторі буде надто багато неточної та неправдивої інформації, не вірте всьому, що говорять у новинах. У побутовому ключі цей аспект може виражатися як поширення пліток, чуток та небилиць. Перевіряйте інформацію.

Є й інший варіант: спрямовувати натхнення в мистецтво, розчинятися в улюбленому занятті, отримувати інсайти у медитаціях та духовних практиках, поєднуватися з вищим, передчувати, надихатися. Це також Нептун. Чим більше ви йтимете в психологію, духовність і творчість, тим менша ймовірність стати жертвою обману, маніпуляцій, шахрайства тощо.

Все б нічого, але до цього додається агресивна енергія Марса, який створить напружені аспекти з Меркурієм та Сонцем 15-18 березня. Через це люди можуть поводитися дуже нетерпляче, імпульсивно, необдумано. З’ясування стосунків можуть відбуватися просто на рівному місці. Не ведіться на провокації і займіться спортом, щоб трохи знизити внутрішнє напруження.

Венера теж потрапить у неприємності. Вона проходитиме напружений аспект із Плутоном 14-17 березня. Може проявитися криза у відносинах або відчуватися незадоволення всім на світі: собою, партнером, фінансами. Актуальними будуть питання власної цінності. Сходіть до психолога, запустіть трансформацію зсередини, перегляньте своє ставлення до себе та цінностей.