3 Кві, 09:48

279

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 3 до 9 квітня

Сьогодні ввечері Місяць перейде з активного й прямолінійного знака Овна в більш пасивного і практичного Тільця. Наші реакції можуть із різких, імпульсивних,стати більш розважливими й обдуманими. Для цього знаку характерним є пошук вигоди, відстоювання своєї думки і її непорушність. Тому тепер нам треба все підкріплювати логікою і фактами, інакше переконати може бути важко.

І от як перейде Меркурій в Тільця, так і зробить напружений аспект до Плутона. Тому в інформаційному полі можуть з’являтися новини, що викличуть у нас занепокоєння, страхи. У комунікаціях може бути більше токсичності, грубощів, гострих слівців і чорного гумору. Тому пам’ятайте про це і зайвий раз не залучайтеся у конфлікти. На дорогах теж ці 2 дні підвищена аварійність, тому будьте уважними й обережними.

А потім, 05.04-06.04, Меркурій вступить у сприятливу взаємодію із Сатурном. Тут є шанс укласти і підписати довгострокові угоди, закріпити співпрацю, домовитися. Дати слово — й виконати обіцяне. Можна запускати проекти, купувати й продавати, навчатися.

з 07 до 9 квітня Меркурій дружитиме й з Марсом. Легше й швидше будуть проходити переговори, ефективною буде комерційна діяльність. Марс дасть більше енергії на реалізацію ідей.

Взагалі з Меркурієм встигніть вирішити всі питання на цьому тижні, поки є класні аспекти. Максимум ще у вас буде наступний, поки він не почав ретроградити (з 21 квітня). Купуйте квитки, техніку, розбирайтеся з документами.

6 квітня у знаці Терезів з нами станеться Повня. Місяць в опозиції з Сонцем. Це завжди напружена енергія і на кожного вона впливає по-різному. Комусь складно себе контролювати і підіймається багато агресії, а хтось знаходиться в апатії і без сил. Тим не менш, Повня — енергетично сильне явище і сильно на нас впливає не лише в день, але і в переддень і день після. Основні питання, які можуть піднятися: я чи ми, бути хорошеньким для всіх чи робити по-своєму, створити конфлікт чи піти через компроміс. У будь-якому випадку ситуації підштовхнуть вас шукати баланс. Зберігайте спокій і не робіть різких рухів, бо потім про це можете пошкодувати.