20 Бер, 08:00

389

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 20 до 26 березня

Уночі з 20 на 21 березня 2022 року настане весняне рівнодення. Воно є важливим символом відродження й оновлення життя в природі, адже потім дні почнуть ставати довшими за ночі. Це свято у багатьох культурах святкують як знак перемоги світла над темрявою, добра над злом.

Астрологічно весняне рівнодення показує новий початок. Цього дня Сонце переходить в Овна, з якого стартує зодіакальне коло. Знак Овна є енергійністю, рішучістю, динамікою, він символізує той імпульс, з якого починається будь-який рух. Що робити? Визначитись із планами та звільнити простір, підготувати ресурси для нових починань.

До весняного рівнодення доєднається і молодик у знаку Овна, який відбудеться 21 березня ввечері. Місяць розпочне новий цикл, а разом із ним і ми зможемо розпочати новий розділ. Овен завжди і в усьому – перший, він наділений тією сміливістю, енергією та оптимізмом, щоб починати діяти.

Вогненний знак Овна – світло та сила, драйв і оптимізм. А якщо додати сюди і рівнодення, то можна сказати, що це найкращий астрологічний період для того, щоб розпочинати нове (попередньо, звичайно, підготувавшись).

Випишіть усі свої цілі, наміри, окресліть план дій. Але сконцентруйтеся на цих питаннях: що я можу зробити прямо зараз, найближчими днями? Які в мене бажання та пориви? Чого мені найбільше хочеться прямо зараз?

Овен – знак нехитрий, він довго не думає і не планує. Він слідує за пристрастю, тому якщо є справа, від якої у вашому тілі пробігає хвиля збудження – це воно.

Ну і третя подія, яка точно змінить перебіг історії: перехід Плутона на знак Водолія. Це глобальний тренд, тому дія його відбиватиметься більше на соціальних, політичних, економічних тенденціях.

23 березня Плутон вперше за більш ніж 225 років потрапить до Водолія. Він зараз загляне у Водолій, потім знову повернеться в Козерога, а 2024 року остаточно перейде у знак Водолія і пробуде там до 2043 року. Отже зараз ми маємо можливість побачити прев’ю того, як розвиватиметься світ у найближчі 20 років.

Коротко: якщо ви чекаєте на стабільність – забудьте це слово. Швидкості змін у світі почнуть збільшуватися в геометричній прогресії, наука і технології крокуватимуть дуже далеко. Революційні настрої у суспільстві зростуть. Коротше, 2020-2022 роки – це прелюдія й розгін перед справжніми соціальними метаморфозами.