12 Сер, 10:26

322

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 серпня

Повний Місяць у наелектризованому Водолії: виникає велике бажання буянити, боротися проти системи, робити все навпаки, адже Водолій — це знак прогресу, свободи та революції. А це повня ще й доповнена напруженим аспектом Сонця й Місяця з Ураном. Тому, чим більше рамок та обмежень ви собі створили (або вам їх створили інші), тим сильніше вам зараз захочеться їх розірвати.

Водолій і Уран пов’язані з нервовою системою й беруть участь у роботі судинної системи. У ці дні можливі стрибки тиску та прояви різних нервових розладів, зокрема панічні стани. До речі, проблеми зі сном теж часте явище поблизу повного місяця.

З одного боку, оточення в ці дні може бути опорою та підтримкою, але це в тому випадку, якщо у вас справді потужне ком’юніті дорослих людей, об’єднаних спільними принципами, ідеями та інтересами, у якому прийнято поважати чужі кордони. Якщо ж колектив більше схожий на гніздо отруйних змій, то найближчими днями там може бути дуже небезпечно.

Це повня дійсно поворотна. Можуть відбуватися серйозні перевороти на державних рівнях. Новинний фон найближчими днями може дуже дивувати і приголомшувати.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.