Голову Київської облради звільнять?

3 Тра, 17:35

175

Голову Київської облради Наталію Гунько звільнять? Що відомо наразі

Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку рекомендувала на розгляд сесії питання про звільнення голови Київської облради Наталії Гунько. Про це повідомляє Київська обласна рада.

«У Київській обласній раді відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва, торгівлі, регуляторної, інноваційної-інвестиційної політики, зовнішньо-економічних зв’язків та фінансового забезпечення розвитку області.

Комісія підтримала проєкт рішення КОР «Про звільнення Гунько Н.І. з посади голови Київської обласної ради VII скликання» для подальшого його розгляду на найближчій сесії», – ідеться в повідомленні.

Також під головуванням Вадима Геращенко комісія розглянула інші питання порядку денного.

  • Звіт про виконання Обласної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на 2022-2029 роки.
  • Звіти про виконання Програми державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря зони «Київська» на 2021-2025 роки та про хід виконання Програми розвитку міжнародного співробітництва Київської області на 2022-2025 роки.
  • Звіт про виконання Комплексної програми «Конкурентноспроможна Київщина» на 2022-2024 роки.

Фото: Київська обласна рада.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.