2 Чер, 15:30

454

Олексій Кулеба: найголовніше на Київщині зараз — відродити економіку

2 червня відбулося засідання колегії під головуванням очільника Київської ОВА Олексія Кулеби. Про це повідомив начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило в Telegram.

У засіданні взяли участь представники всіх структурних підрозділів, голови райадміністрацій та територіальних громад області.

«Маємо робити конкретні кроки для наближення нашої перемоги, зміцнення захисту нашої області та держави, відновлення економічних та соціальних секторів Київщини. І першочергове завдання для всіх нас – наповнення бюджету, відродження економіки. Сильний тил та працююча економіка пришвидшить нашу перемогу», — сказав Олексій Кулеба.

Під час колегії головним чином говорили про стан виконання дохідної частини зведеного бюджету області за січень-травень 2022 року.

Окрім цього, на порядку денному були підготовка господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період, підготовка закладів освіт до навчального року та стан доріг у пристоличному регіоні.

Раніше Кулеба повідомляв, що в Київській області посилять контроль дотримання комендантської години через активізацію диверсійних груп.

Фото: Павло Проскочило.