3 Жов, 17:55

284

Гатненська школа облаштує найпростіше укриття за понад 11 млн гривень

У Гатненській школі І-ІІІ ступенів планують облаштувати найпростіше укриття у підвальному приміщенні. За роботи планують заплатити майже 11,2 млн гривень.  Про це стало відомо з повідомлення  електронної системи публічних закупівель ProZorro.

26 вересня школа оголосила тендер на ремонт підвальних приміщень з метою облаштування найпростішого укриття в зазначеній школі. Адреса школи: вул. Космонавтів, 1 в с. Гатне, Фастівського району, Київської області. Очікувана вартість робіт складатиме 11 мільйонів 170 тисяч 142 гривні.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має розібрати кам’яні кладки стін, цегляні перегородки, зняти дверні полотна та демонтувати дверні коробки. Далі мають бути винонані роботи з заповнення вертикальних швів стінових панелей цементним розчином; влаштування вертикальної гідроізоляції фундаментів; грунтування бетонних і обштукатурених поверхонь; штукатурення стін.

До того ж планують провести ремонт підлоги в підвальному приміщенні: облаштувати цементні стяжки, тепло- і звукоізоляції та плінтуси.

Крім того, маютьвідремонтувати вход в підвальне приміщення, встановити опалювальні конвектори, прокласти повітровідводи, встановити вогнезатримувальних клапанів, прокласти труби водопостачання та встановити унітази, а також встановити світильники й сигнальні ліхтарі.

Актуальні, важливі та перевірені новини Київщини також читайте на нашій  Facebook -сторінці та в  Telegram-каналі.