23 Сер, 09:22

296

ФСБ росії звинувачує українські спецслужби у вбивстві доньки Дугіна

Федеральна служба безпеки росії повідомила, що розкрила вбивство журналістки та політологині Дар’ї Дугіної, доньки філософа та прихильника «руского міра» Олександра Дугіна. Про це інформує російське видання «Комерсант».

За версією ФСБ, у вибуху авто, внаслідок чого загинула жінка, винні українські спецслужби, а саме громадянка України Наталя Вовк. Вона разом із донькою Софією Шабан приїхала в росію 23 липня. Там винайняли квартиру в будинку, де мешкала загибла. Повідомляється, що слідкування вели з автівки Mini Cooper, на якій змінювали номера. Також підозрювані перебували на фестивалі «Традиція», де перед вбивством виступала Дар’я. Після вбивства Наталя Вовк разом із донькою виїхали в Естонію.

Проте Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки наголошує, що Україна не причетна до вбивства доньки Дугіна. Замінована автівка знаходилася  на невеликій службовій стоянці під охороною, куди можуть потрапити лише люди зі спеціальними посвідченнями. Крім цього, Дугіни не є настільки визначними особами, щоб їх смерті могли вплинути на перебіг війни.

Ми раніше розповідали, що Канцлер ФРН Олаф Шольц звинуватив президента росії путіна у розв’язанні війни з Україною з «абсолютно абсурдних» причин.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Фото: novoeizdanie.com