9 Бер, 21:47

276

Фастівських ОПЗЖ-ників позбавили депутатства

6 березня на позачерговій сесії Фастівської міськради ухвалено рішення про призупинення діяльності депутатів партії «Опозиційна платформа – за життя». Про це повідомляє «ФастівNews.City».

«П’ятьох осіб позбавили прав та обов’язків депутатів. Рішення діятиме на період воєнного стану в Україні. На період дії воєнного стану в Україні, вважати призупиненою діяльність депутатів Фастівської міської ради VIII скликання, які висувалися та були обрані за виборчими списками політичної партії «Опозиційна платформа-за життя», а саме: Ворони Андрія Віталійовича, Єлісевича Олега Володимировича, Коптюха Володимира Анатолійовича, Нестеренка Олега Олександровича, Федуна Олександра Олександровича в частині реалізації ними прав та обов’язків, передбачених Законами України «Про статус депутатів місцевих рад» та «Про місцеве самоврядування в Україні»», – ідеться в повідомленні.

13 лютого 2023 року депутати Фастівської міськради прийняли зміни до регламенту, якими передбачено, що депутати, які обрані від «ОПЗЖ», можуть позбавлятися можливості брати участь у сесіях. Це рішення підтримали представники всіх політичних сил, крім ОПЗЖ.

Фото: «ФастівNews.City».

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.