26 Кві, 12:22

583

Джонні Депп більше не гратиме капітана Джека Спарроу

Джонні Депп не повернеться до франшизи про капітана Джека Спарроу. Про це повідомляє видання Screen Rant.

Скандал з кінокомпанією Disney, яка знімає серію фільмів «Пірати Карибського моря», почався під час гучного розлучення Деппа з Ембер Герд. Колишня дружина заявила, що Депп винний у домашньому насильстві і зловживав наркотиками та алкоголем. Тому кінокомпанія прийняла рішення усунути актора від ролі Джека Спарроу, щоб його репутація не вплинула на сімейний жанр стрічки.

Під час останнього засідання суду в Джонні Деппа запитали, чи погодиться він повернутися до роботи над «Піратами», якщо Disney запропонує великий чек:

«Справа в тому, містер Депп, що якщо Disney прийшла до вас з 300 мільйонами доларів і мільйоном альпак, ніщо на цій землі не змусило би вас повернутися і попрацювати з Disney над новими «Піратами Карибського моря»? Правда?»

«Це правда, містер Роттенборн» — відповів Джонні Депп.

Через суд з Ембер Герд актора також позбавили ролі Ґеллерта Ґріндельвальда у серії фільмів «Фантастичні тварини» від Warner Bros.

«Пірати Карибського моря» — одна з найбільш успішних в історії кінематографу франшиз. Сумарний касовий збір п’яти знятих фільмів перевищує $4,5 млрд.