Хуліганам загрожує 4 роки тюрми

25 Тра, 08:13

119

Двом дебоширам, що побили в Києві чоловіка, може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі

Двом хуліганам, що чіплялись до дівчини на вулиці, а потім побили ногами чоловіка, може загрожувати позбавлення волі на строк до чотирьох років. Про це повідомляє Поліція Києва на своїй фейсбук-сторінці.

Зазначається, що по правоохоронців надійшло повідомлення про бійку біля магазину на вулиці Генерала Наумова. Патрульні поліцейські разом із слідчо-оперативною групою територіального підрозділу та швидкою медичною допомогою оперативно прибули на місце події.

«У ході першочергових слідчих дій поліцейські з’ясували, що потерпілий став свідком того, як двоє невідомих чіплялися до перехожої, тож він вирішив її захистити. У відповідь на зауваження, зловмисники почали бити потерпілого, а коли чоловік впав, продовжили наносити удари ногами. Коли у конфлікт втрутилися інші перехожі – дебошири втекли», — уточнюється в повідомленні.

Лікарі надали медичну допомогу 35-річному чоловікові, який постраждав внаслідок бійки. А поліцейські, отримавши прикмети ймовірних підозрюваних, обстежили прилеглу територію та затримали їх неподалік місця вчинення злочину.

Ними виявилися 27-річний киянин та 45-річний уродженець Херсонської області.

«Слідчими за погодженням із Святошинською окружною прокуратурою фігурантам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років», — йдеться в повідомленні.

Фото: Поліція Києва

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.