22 Кві, 18:41

572

«Друга Ріка» вирушає в благодійний європейський тур на підтримку України

Усі кошти, які музиканти отримають за виступи, вони віддадуть на потреби України під час війни. Це буде підтримка постраждалих від військової агресії та купівля тактичної амуніції для ЗСУ. Про майбутній тур артисти повідомили на своїй Facebook-сторінці. 

«Наша мета — не обтяжувати й так виснажений український народ, а зібрати якомога більше допомоги українцям, там, де це можливо, аби прискорити перемогу України над російськими окупантами», — пояснив лідер гурту Валерій Харчишин.

За плечима музикантів 7 студійних альбомів і купа легендарних пісень, які не застарівають роками. «Друга Ріка» — це рок, що зародився в незалежній Україні. Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну він стає на обороні держави та кожного українця.

Благодійний європейський тур розпочнеться 29 квітня з Вільнюса. Концерт пройде в залі Vakaris Vilnius. Наступні виступи відбудуться в такі дати:

  • 30 квітня — Рига (FIRST MIR);
  • 1 травня — Таллінн (CATHOUSE);
  • 4 травня — Прага (Retro Music Hall, Praha 2);
  • 5 травня — Брно (Zoner BobyHal).

Українці, які виїхали за кордон після 24 лютого, тікаючи від російської агресії, зможуть потрапити на концерти безкоштовно. Для цього варто попередньо заповнити форму та надіслати будь-який внесок на закупівлю амуніції для ЗСУ на благодійний рахунок гурту.