13 Бер, 13:32

347

Дмитрівка планує придбати екскаватор за понад 5 мільйонів гривень

Дмитрівка хоче придбати екскаватор за понад 5 мільйонів гривень. Про це стало відомо в оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Як стало відомо, 7 березня Дмитрівська сільська рада Бучанського району оголосила тендер про пошук постачальника екскаватора-навантажувача з додатковим обладнанням.

Як зазначається в оголошенні, очікувана вартість, яку заплатять постачальнику, становить 5,2 млн гривень. Самого постачальника визначать 16 березня. Поставити товар необхідно до 30 квітня 2023 року.

Згідно тендерної документації, екскаватор-навантажувач повинен бути новим, не раніше 2022 року випуску. Він повинен мати дизельний чотирьох циліндровий двигун з прямим вприском палива, з турбонадувом, потужністю не меншою 74,2 кВт (100,0 к.с.), робочим об’ємом не менше 4400 куб. см. Повна експлуатаційна маса 8500 – 10000 кг.

Ківш навантажувача має бути багатофункціональний 6-в-1, щелепний. Загальна продуктивність гідравлічної системи повинна забезпечувати максимальні потреби устаткування при надмірних навантаженнях і становити не менше 155 літрів на хвилину.

Екскаваторне обладнання має бути  оснащене системою зміщення осі копання відносно осі машини. Кабіна екскаватора повинна бути обладнана кондиціонером та мультимедійною системою, а також системою безпеки ROPS/FOPS.

В комплектацію устаткування має входити наступне додаткове обладнання: палетні вили, механічний швидкозмінний адаптер екскаваційний, лезо переднього ковшу (в комплекті з болтами та гайками), фронтальний механічний швидкозмінний адаптер, відвал загального призначення 3-позиційний (3,0 м. ширина).

Фото: Цеппелін Україна

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.