5 Гру, 18:29

308

Для учнів та педагогів Київщини провели патріотичну онлайн-зустріч до Дня Збройних Сил України

Напередодні Дня Збройних Сил України відбулась обласна патріотична онлайн-зустріч для учнів та педагогів Київщини «ЗСУ – на захисті України». Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

Локації заходу працювали з двох головних студій КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», інноваційного інтерактивного військово-патріотичного центру ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей», а також закладів загальної середньої та позашкільної освіти Київської області.

Під час онлайн-зустрічі учні та педагоги дізналися більше про тих, ким зараз захоплюється весь світ. Діти отримали можливість поспілкуватися з військовими, переглянути емоційні біографічні матеріали юних пошуковців про наших захисників та про історію 72-ої бригади імені Чорних Запорожців.

До зустрічі долучився начальник Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв «Молодої гвардії», бригадний генерал Валерій Ємбаков. Він акцентував увагу аудиторії на важливості консолідації в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

Також юні патріоти з цікавістю поспілкувалися з полковником Збройних Сил України, офіцером комунікації командування Сил оборони України, блогером та журналістом Анатолієм Штефаном. Військовий підкреслив важливість патріотичного виховання та досягнень освітянського фронту для перемоги в російсько-українській війні.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.