15 Чер, 19:06

449

Для Ірпеня створили понад 30 проєктів відбудови інфраструктурних об’єктів

Майже 300 фахівців розробили понад 30 проєктів відбудови інфраструктурних об’єктів, що були зруйновані та пошкоджені російськими окупантами в Ірпені. Про виконану роботу звітує міський голова Олександр Маркушин у своєму Telegram-каналі.

«Не просто відбудувати, а вдихнути нове життя і надати нові креативні та сучасні напрямки комплексного розвитку. Під таким девізом волонтери презентували сьогодні проєкти відновлення Ірпеня», розповідає Маркушин.

Зазначається, що представлення проєктів відбулося в рамках першого в Україні саміту щодо сталої відбудови міст, організованого Ірпінською міськрадою та Інвестрадою Ірпеня.

Міський голова зауважує, що над цим завданням працювали 300 архітекторів, дизайнерів, проєктантів та інших фахівців з України та різних куточків світу.

Також додає, що серед серед розроблених проєктів Центральний будинок культури та клуб «Романівка, міський стадіон «Чемпіон» та Ірпінська ДЮСШ, дитячі садочки, школи, міські площі, а також транспортне планування та веломережі.

Очільник міста наголошує, що наступним етапом буде доопрацювання проєктів, їхній аналіз розробниками та обрання найкращих пропозицій. А наразі вони продовжують активно шукати благодійників та спонсорів, які допоможуть втілити ці проєкти в життя якнайшвидше.

Нагадаємо, що в Ірпені уклали ще одне міжнародне співробітництво для реконструкції міста

Фото: Олександр Маркушин.