27 Гру, 09:51

244

Для 40 дітей із Київщини передали ноутбуки

Для 40 дітей із Київської області Фундація Олени Зеленської, Міністерство освіти і науки України та благодійники за організаційної підтримки Київської обласної військової адміністрації передали сучасні гаджети. Про це повідомляє голова Київської ОВА Олексій Кулеба у Telegram.

Під час передачі ноутбуків був присутній перший заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, а також Євген Кошовий та Вілен Фаталов.

Комп’ютерну техніку та солодкі подарунки отримали діти-сироти, діти внутрішньо переміщених осіб, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей.

«Насамперед допомагаємо тим, кому найважче – дітям-сиротам та вимушеним переселенцям, дітям із багатодітних та малозабезпечених сімей. Деякі з них втратили батьків під час бойових дій в області та інших регіонах України. Тепер вони матимуть необхідну техніку для повноцінного онлайн-навчання. Діти – це майбутнє країни. Тому робимо все для того, щоб освітній процес тривав стабільно», — сказав голова КОВА.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.