13 Бер, 20:00

193

Десять громад Київщини отримають допомогу з розробки проєктів відбудови

Аналітичний центр Cedos запрошує десять громад Київщини долучитися до проєкту, що допоможе зі створенням проєкту відбудови. Про це йдеться в анонсі центру.

У проєкті можуть узяти участь органи місцевого самоврядування. Запрошуються громади, які планують розробити програму відновлення й хочуть зрозуміти, кого, як і коли залучити до її створення, мають ідею проєкту (програми, стратегії) і хочуть врахувати думку жителів і жительок, але не знають, як спланувати й організувати їхнє залучення.

У межах проєкту з відібраними громадами Cedos підпише меморандум про співпрацю. Потім з ними працюватиме команда експертів і експерток у сфері залучення, проведення досліджень, просторового та стратегічного розвитку, роботи зі спадщиною, освіти, соціального захисту, житла та міського планування.

Зазначається, що основна робота з громадами в рамках проєкту буде відбуватися впродовж 2023 року.

Заповнити заявку на участь можна за посиланням. Вони приймаються до 23:59 20 березня 2023 року.

Детальніше про проєкт можна дізнатися за тут. Запитання щодо процесу подання заявки, відбору громад або проєкту просять надсилати на адресу: info@cedos.org.ua.

Фото: Cedos

Проєкт здійснюватиметься за підтримки ЄС і його держав-членів: Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії через Програму «U-LEAD з Європою».

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.