1 Гру, 15:38

327

Державний податковий університет отримав 35 тонн благодійного вантажу від Польщі

Державний податковий університет, що в Ірпені  отримав 35 тонн благодійного вантажу від Польщі. Про це повідомляють у пресслужбі університету.

«Щодня дорогами України рухаються тисячі вантажів гуманітарної допомоги. 23 листопада гуманітарний вантаж зустрічали і в Державному податковому університеті: це дві фури будівельного матеріалу – ламінату. Символічно, що саме у День Революції Гідності і Свободи 35 тонн цього вантажу проводжав у дорогу мер польського міста Плонськ пан Анджей Петрасик, громада якого надала допомогу університету. Ініціатором цієї справи були Сергій Шупик – випускник факульту податкової міліції університету та голова волонтерської організації Славомір Ярославський», – зазначають у пресслужбі.

Як стало відомо, Асоціація випускників та ветеранів ДПУ на чолі з Василям Чмелюком ініціює й доставляє вже не вперше гуманітарну допомогу на відновлення зруйнованої Альма-матер.

«Цей цінний вантаж має цільове призначення: він піде на відбудову зруйнованого житла викладачів та працівників, які постраждали під час окупації Ірпеня, а також на ремонт та відновлення зруйнованої інфраструктури університету. Колектив Державного податкового університету висловлює щиру вдячність братньому народу Польщі за небайдужість до нашої біди, зокрема громаді міста Плонськ та пану Анджею Петрасику, благодійнику Славоміру Ярославському та всім причетним до цієї благородної справи», – додають у виші.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.