17 Лют, 20:37

381

Депутат Олександр Федієнко перевірив в Український Державний медико-соціальний центр ветеранів війни в Циблях

Депутат Олександр Федієнко навідався в Український Державний медико-соціальний центр ветеранів війни в Циблях через скарги на колаборантів й хабарників. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Приїхав перевіряти скарги які надійшли до мене, що начебто керівництво закладу збирає якісь хабарі, знищує вікові дерева, та щось там на кшталт колаборантів», – зазначив Федієнко.

Депутат по слідах СБУ, які вже проводили в зазначеній установі обшук, спілкувався з пацієнтами та керівництвом й перевіряв будівлю на наявність триколорів. Символіки окупантів виявити не вдалось – лише помаранчеві жалюзі.

До питання вирубки вікових дерев Федієнко підійшов з особливою уважністю, перевіряючи дозволи на вирубку і навіть пні дерев. Дозвіл на кожне аварійне дерево надавало Міжобласне управління лісового господарства Білої Церкви.

Під час перевірки ніяких порушень не було виявлено. Федієнко впевнений, що всі скарги на установу є наклепами на нове керівництво.

«Розумію що деяким представникам старої гвардії, та деяким волонтером, які звикли там смажити м’ясо з баяном, робота нового керівництва заважає цьому. Але тепер я буду його підтримувати», – резюмував нардеп.

Фото: Олександр Федієнко

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.