Віолетта Дворнікова: булінг.

4 Тра, 20:07

301

«Цькування приводить до воєнних конфліктів»: депутатка Віолетта Дворнікова отримала нагороду за протидію булінгу

Депутатку Ірпінської міської ради Віолетту Дворнікову нагородили відзнакою за проведену роботу в напрямку протидії булінгу на II Всеукраїнському форумі «Протидій булінгу у воєнний час. Хто мій безпечний друг?». Про це стало відомо з допису Віолетти Дворнікової.

«Саме наша команда ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ» вперше започаткувала муніципальну програму «Свідома громада – рівні можливості», де чітко описала проблеми булінгу та насилля в сім’ї, розробила напрямки їх подолання. Ми розуміємо, що жорстокість та цькування породжує проблематику поколінь, яка, зрештою, приводить до воєнних конфліктів та руйнувань, як особистості, так і на рівні країн. На моє переконання, є підстави запроваджувати на рівні держави більш жорсткі міри покарання до кривдників за прикладом європейських країн. Особливо по відношенню до дітей. Наше завдання – формування здорової свідомості майбутнього покоління та безпечне середовище в нашій країні. Права кожної людини мають бути захищеними – насамперед державою», – ідеться в повідомленні.

Захід було організовано до Міжнародного дня протидії булінгу за сприяння Київської міської ради, Національної академії внутрішніх справ,  Центру «Адвокат дитини».

Державна гаряча телефонна лінія щодо булінгу: 116 000.

Фото: Віолетта Дворнікова.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.