other_news

13 Гру, 10:50

343

“Чи представляв він свою країну?”: Володимир Кличко висловився про відсутність українського прапора у Ломаченка після перемоги

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко критично виступив у мережі щодо того факту, що Василь Ломаченко святкував перемогу над Річардом Коммі без українського прапора.

Замість прапора України Ломаченко підняв прапор свого рідного міста – Білгород-Дністровського.

Свою думку щодо цієї ситуації Кличко висловив у Twitter: “Вікіпедія: “Патріотизм чи національна гордість – це почуття любові, відданості та прихильності до батьківщини. Це почуття – це спільна єдність людей».

Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи репрезентував він країну, не використовуючи прапор своєї країни? WTF (абревіатура What The F*ck, – перекладається як “Якого х*ра?” або “Що за х*рня?”, – Прим.)”, – написав Кличко.

Нагадаємо, що після перемоги у своєму попередньому поєдинку Ломаченко також святкував перемогу в рингу без прапора України. До цього боксер після перемог регулярно з’являвся на рингу з українським прапором. Востаннє це сталося у 2019 році, коли Ломаченко переміг Люка Кемпбелла.

Ломаченко – Комі: підсумки бою

– Ломаченко переміг рішенням суддів та став володарем поясу інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

– Рахунок на суддівських записках після 12 раундів – 117:100, 118:109, 118:109.

– Ломаченко провів свій 18-й поєдинок на профі-рингу та здобув 16-ту перемогу.

– Для Річарда Коммі це був 34-й бій, він зазнав четвертої поразки.

– Переможець цього бою може провести поєдинок проти абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Джорджа Камбососа-молодшого.

– Після перемоги над Коммі Василь Ломаченко заявив, що готовий вийти на бій проти Камбососа-молодшого в Австралії.

– Ломаченко йшов у скандал через прапор, з яким він вийшов на ринг після бою з Коммі.