22 Кві, 10:50

601

«Чоловік із залізними яйцями»: Gogol Bordello, Primus і The Police записали пісню про Зеленського

Трек має назву Zelensky: The Man With the Iron Balls. Музиканти присвятили його мужності та стійкості президента України. Про це лідер бенду Gogol Bordello Євген Гудзь розповів в інтерв’ю Rolling Stone.

«Тільки-но розпочалася російська агресія, ми з Лесом (прим. Primus) підключилися, аби якнайшвидше подолати катастрофу. Ми кинулися створювати позитивну музику, яка закликає до єдності та віддає шану справжнім діячам української оборони, таким як президент Зеленський, який продемонстрував нечувану витривалість і героїзм», — пояснив в інтерв’ю Євген Гудзь.

Усі виручені з пісні кошти отримає американська неприбуткова організація Nova Ukraine, що надає гуманітарну допомогу жителям України.

«Це наш спосіб показати, що такі важковики, як Лес, Стюарт, Біллі та Шон, підтримують народ і суверенітет України від самого початку терору під проводом росії», — додав Гудзь.

Наразі пісню Zelensky: The Man With the Iron Balls можна прослухати на цифрових майданчиках Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer.

Фото: Rolling Stone.