Ексклюзив
Кане корсо

24 Тра, 15:05

456

«Чекають поки когось загризе, а ми навіть дітей боїмося пускати гуляти»: в Ірпені бійцівський пес на самовигулі нападає на людей

Стурбовані мешканці ЖК «Версаль парк» звернулися до редакції «Київщини 24/7» з проханням надати розголосу небезпечній ситуації з нападом бійцівської собаки на ірпінців. Наші журналісти поспілкувалися з потерпілими мешканцями будинку.

Як стало відомо, в ірпінському ЖК «Версаль парк» проживає чоловік, який, за словами мешканців, постійно перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Однак небезпеку становить те, що він є власником бійцівської породи собаки кане корсо, яка вже неодноразово нападала на людей. Тепер люди бояться навіть випускати дітей гуляти, адже кожен похід на вулицю може стати фатальним через некеровану тварину.

Потерпілі звертались до правоохоронних органів. З дати написання першої заяви минув понад місяць, але небезпечну тварину не вилучили у безвідповідального власника. Вона досі вільно гуляє без намордника і сьогодні пес знову покусав чергову жертву. Собака напав просто у парку.

Судячи з фото, які зробив автор допису, власник собаки явно перебуває в неадекватному стані.

Що відомо про справу з нападом собаки з боку правосуддя?

Як з’ясувалось, спочатку пес покусав 4 сусідів, які взяли довідки в Бучанській лікарні і звернулися до правоохоронних органів. Справу передали до суду, але Ірпінський суддя Кухленко Д.С. повернув справу 367/1707/23 на доопрацювання поліції. Заявникам пояснили, що наче б то коли слідчий Ірпінського відділу поліції складав документи, то застосував некоректну статтю.

Правоохоронні органи обіцяють розібратися. Слідкуємо за ситуацією та чекаємо результатів.

Фото з відкритих джерел.

Авторка: Софія Шевченко.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook – сторінці і в Telegram – каналі.