7 Гру, 13:31

434

Бучанка Діана Прідьма у Страсбурзі бере участь у навчальному візиті та семінарах, що проходять для молодіжних лідерів України

Бучанка Діана Прідьма у Страсбурзі бере участь у навчальному візиті та семінарах, що у ці дні проходять для молодіжних лідерів України. Про це повідомили у пресслужбі Бучанської міської ради.

«Тут зібралися ті, які активно ведуть діяльність і працюють із молоддю під час війни в Україні», – йдеться у повідомленні.

У рамках візиту учасники матимуть змогу зустрітися із представниками Ради Європи та міста Страсбург, дізнатися про особливості розвитку молодіжного сектору у країнах Європи.

«Відбувається обмін досвідом та молодіжними практиками, що завжди стає мотивацією та натхненням продовжувати активну діяльність», – повідомила Діана Прідьма, начальниця інформаційно-адміністративного відділу Пластового Центру, голова молодіжної ради при Київській обласній військовій адміністрації.

Захід проходить у рамках програми співробітництва у сфері молодіжної політики між Радою Європи та Міністерством молоді та спорту України на 2021-2025 роки за сприяння проекту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: фаза ІІ».

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.