14 Гру, 20:06

300

Броварські майстри ушу повернулися з чемпіонату світу серед юніорів

Броварські спортсмени повернулись із Чемпіонату світу з ушу серед юніорів (WJWC), який відбувся 3-11 грудня в Індонезії. Про це повідомляє Броварська міська рада.

«На превеликий жаль, у зв’язку із війною росії проти України, наша збірна була складена з 40% від повного потужного складу. Україну представляли Київщина, Одещина, Вінниччина, Запоріжжя та кращі-з-кращих вихованців ДЮСШ з ушу та єдиноборств Броварської міської ради. Це – Крисько Аліна, Шинкаренко Володимир, Колісник Марія та Чуканова Крістіна. Вони й склали кістяк збірної, до якої доєдналися кращі майстри ушу з інших регіонів України. Очолили українську команду президент Української федерації ушу, віце-президент СКУ Олег Чуканов і головний тренер національної збірної України з ушу (таолу) Андрій Коваль.На жаль цього разу українці повернулися додому без медалей, зупинившись за крок від призових місць, що свідчить про дуже високий рівень конкуренції в світі ушу», – ідеться в повідомленні.

Вихованці Броварської школи ушу завоювали такі місця:

4 місце – Колісник Марія (тайцзіцюань), Чуканова Крістіна (гуньшу),

8 місце – Шинкаренко Володимир (даошу), Крисько Аліна (даошу).

Цей юнацький чемпіонат світу увійшов в історію, як чемпіонат з найбільшою кількістю країн-учасниць. У WJWC 2022 взяло участь 62 країни 700 учасників.

Фото: Броварська міська рада.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.