делегація

25 Кві, 11:49

164

Боярку відвідала делегація азербайджанських парламентарів

Боярку відвідала делегація азербайджанських парламентарів. Про це пише «Слуга Народу – Київська область».

«У межах візиту на Київщину на запрошення фракції «Слуга Народу» в Боярській міській раді громаду відвідала делегація Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки на чолі з Руфатом Гулієвим», – йдеться у повідомленні.

Іноземні гості на знак дружби між двома країнами висадили на алеї у парку імені Тараса Шевченка 21 сакуру спільно із депутатами та працівниками апарату виконавчого комітету Боярської міської ради.

Під час зустрічі обговорили важливі питання, пов’язані з подальшою міжнародною співпрацею. Зокрема, депутатки від «Слуги Народу» Олена Поліванова і Аліна Григор’єва передали звернення щодо можливого відпочинку та оздоровлення дітей з Боярської громади та дітей ВПО в Азербайджані.

Делегація висловила слова підтримки України у протистоянні агресору, відзначила важливість відстоювання національних інтересів у боротьбі з ворогом.

«Від Боярської міської територіальної громади, депутатського корпусу та апарату міської ради висловлюємо подяку всім учасникам делегації парламентарів Мілі Меджлісу Республіки Азербайджан. Ваші підтримка і турбота дуже цінні для нас! Не зупиняємося на досягнутому. Працюємо далі!», – зазначила під час зустрічі Аліна Григор’єва.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці й в Telegram-каналі.