18 Січ, 21:38

361

Білоцерківські патрульні врятували з задимленої оселі жінку та її собаку

Білоцерківські патрульні врятували з задимленої оселі собаку та її власницю, що заснула з ввімкненою плитою. Про це повідомляє Патрульна поліція Білої Церкви на своїй сторінці у Facebook.

Учора, близько 18-ї години, на планшет поліцейських надійшов виклик про пожежу в одній з квартир на вулиці Василя Стуса.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні опитали мешканців багатоповерхівки та з’ясували, що в задимленій оселі проживає самотня жінка. Охоронці порядку викликали медиків та рятувальників.

Оскільки існувала загроза життю та здоров’ю людини, інспектори увійшли до житла громадянки.

Охоронці порядку обстежили приміщення та виявили на кухні каструлю на увімкненій плиті. Поліціянти перекрили газопостачання та вирушили на пошуки власниці оселі.

Жінка спала на ліжку, накрившись ковдрою. Патрульні евакуювали останню з задимленої оселі. Інспектори дізнались від сусідів, що у громадянки є собака, яка залишилась у квартирі. Отож, вони повернулись за чотирилапим й визволили і його.

На місце прибули лікарі, яким патрульні допомогли транспортувати постраждалу до карети швидкої медичної допомоги. Громадянку ушпиталили.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.