7 Гру, 20:19

403

3 пожежі в Білоцерківському районі за добу: поліція розслідує факти загорань із жертвами

Минулої доби в Білоцерківському районі Київщини сталося 3 пожежі, у одній з яких загинула 85-річна жінка. Про це повідомляє Поліція Київської області.

«6 грудня о 13:45 до поліції зателефонували мешканці села Запруддя, які повідомили про задимлення сусіднього будинку. Згодом рятувальники виявили в будинку тіло 85-річної старенької. Попередньо причиною нещасного випадку стала несправність пічного опалення.

Згодом о 17:25 рятувальники повідомили про пожежу приватного будинку в селищі Гребінки. Загорання трапилось через необережне користування свічкою, вогонь якої перекинувся на диван. На щастя, обійшлось без жертв.

В подальшому, о 18:54, в селі Скребиші син виявив у задимленому будинку тіло свого 83-річного батька та згорівший матрац на лежанці», – ідеться в повідомленні.

Поліція Київщини закликає громадян дотримуватись правил протипожежної безпеки та перевіряти справність електроприладів, пічного опалення, вентиляційних систем, а також обережно користуватись свічками та не залишати їх без нагляду під час горіння. У випадку пожежі, негайно повідомляйте до підрозділів ДСНС за номером «101».

Фото: Поліція Київської області.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.