12 Січ, 21:45

308

25 славутицьких дітей відправились на відпочинок до Закарпаття

25 славутицьких дітей відправились на відпочинок до оздоровчої бази «Водограй», яка знаходиться у екологічно-чистому, мальовничому місті Закарпаття – Чинадієво, Мукачевського району. Про це повідомили у Славутицькій міській раді.

Зазначається, що кожного дня, з 12 по 27 січня, для наших дітей буде насичена широка програма, однією з особливостей якої є патріотичне виховання. Вони будуть ознайомлені зі структурою держави, її основними цінностями та здобутками, принципами демократії, отримають знання з економічної та фінансової грамотності, а також на них будуть чекати змагання, квести, концерти та екскурсії.

«Подорож стала можливою завдяки Міжнародному благодійному фонду Parimatch Foundation Ukraine, з яким Славутич пов’язує тісне співробітництво. Нагадаємо, що у 2021 році Славутич став учасником програми «Спортивний наставник» від Parimatch Foundation для дітей із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, фонд підтримує та розвиває жіночий футзал у місті», — йдеться у повідомленні.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, представники Parimatch Foundation допомагають оздоровлювати дітей. У минулому році, за підтримки фундації, діти зі Славутича оздоровилися у Закарпатськй області та Болгарії.

Фото: Марина Катамай

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.