27 Бер, 17:31

200

13 обшуків та купа речових доказів: скеровано обвинувальний акт щодо сутенерів на Київщині, які «заробляли» до 150 000 грн/день

Поліцейські Київщини скерували до суду обвинувальний акт за результатами розслідування діяльності затриманої групи сутенерів. Про це повідомляє Поліція Київської області.

«Як повідомлялось раніше, два мешканця Києва віком 34 та 43 роки організували підпільні заклади з надання сексуальних послуг, що діяли цілодобово. Ще 4 адміністратори віком від 24 до 26 років забезпечували роботу закладів розпусти на орендованих квартирах, спілкувалися з клієнтами, розміщували рекламу послуг та забезпечували збір коштів. За день фірма «заробляла» до 150 тисяч гривень. За годину роботи кожна працівниця отримувала від 2500 гривень, з яких 50% віддавала організаторам», – ідеться в повідомленні.

Поліцейські Київщини провели 13 санкціонованих обшуків та вилучили низку речових доказів, які підтверджують їхню причетність до вчинення вказаних злочинів, а саме: готівку, мобільні телефони, сім-картки та блокноти з чорновими записами. За фактом сутенерства [ч.3 ст.303 ККУ] слідчі слідчого управління скерували справу до суду. За скоєне зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Фото: Поліція Київської області.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.